Tarife

Sunt un fotograf cu o putere de adaptabilitate ridicata, de aceea fotografiile mele pastreaza aceeasi calitate, fie ca vorbim de fotografii pentru evenimente private sau pentru clienti corporate.

Serviciile mele includ fotografii pentru evenimente precum: cununia civila, cununia religioasa, botez, petreceri private, majorate, aniversarea casatoriei, fotografii de familie, sedinte foto in diverse locatii, si de ce nu, fotografii pentru afacerea ta.

De asemenea, serviciile mele includ fotografii pentru site-uri de socializare, dar si pentru produse de catalog sau presa digitala. Formatele acopera o gama completa: cataloage de prezentare, brosuri, pliante, formate digitale de presa, tablouri canvas, print, carcase personalizate de DVD.

Te invit sa vizitezi sectiunea “Fotografiile mele”, pentru a-ti putea face o idee despre modul in care fotografiile mele se imbina cu diferite formate.

Preturi fotografii de botez

PACHETUL BOTEZ CLASIC – BISERICA

Fotografii nelimitate livrate in format electronic, prelucrate din punct de vedere al contrastului, culorilor si al luminozitatii. Putem veni inainte de biserica si acasa la tine pentru a realiza cateva fotografii cu copilul. In pachet este inclus si un numar de 20 de fotografii pe hartie 10 x 15 cm.
*Fotografiile vor fi predate pe DVD personalizat.

PACHETUL BOTEZ EXTINS – BISERICA + PETRECERE

Prezenta unui fotograf profesionist la biserica si la petrecerea de la restaurant. Putem veni inainte de biserica si acasa la tine pentru a realiza cateva fotografii cu copilul.

Fotografii nelimitate livrate in format electronic, prelucrate din punct de vedere al contrastului, culorilor si al luminozitatii. In pachet este inclus si un album foto clasic cu 40 de fotografii pe hartie 10 x 15 cm.
*Fotografiile vor fi predate pe DVD personalizat.

Preturi fotografii cununie civila

PACHETUL CUNUNIE CIVILA

Fotografii nelimitate livrate in format electronic, prelucrate din punct de vedere al contrastului, culorilor si al luminozitatii. In pachet este inclus si un numar de 20 de fotografii pe hartie 10 x 15 cm. Fotografiile vor fi predate pe DVD personalizat.

*In pret este inclusa o sedinta foto in parc (sau o locatie aleasa de comun acord), inainte sau dupa eveniment.

PACHETUL CUNUNIE CIVILA + PETRECERE

Prezenta unui fotograf profesionist pe tot parcursul evenimentului. Fotografii nelimitate livrate in format electronic, prelucrate din punct de vedere al contrastului, culorilor si al luminozitatii. In pachet este inclus si un album foto clasic cu 40 de fotografii pe hartie 10 x 15 cm. Fotografiile vor fi predate pe DVD personalizat.

*In pret este inclusa o sedinta foto in parc (sau o locatie aleasa de comun acord), inainte sau dupa eveniment.

Preturi sedinte foto

PACHET FOTO BASIC

Fotografii nelimitate editate profesional (corectie de lumina, culoare etc.). In pachet este inclus si un numar de 20 de fotografii pe hartie 10 x 15 cm.
*Fotografiile vor fi predate pe DVD personalizat..

PACHET FOTO CLASIC

Fotografii nelimitate editate profesional (corectie de lumina, culoare etc.). In pachet este inclus si un album foto clasic cu 30 de fotografii pe hartie 10 x 15 cm.
*Fotografiile vor fi predate pe DVD personalizat.

PACHET PHOTOBOOK

Un numar de 20 fotografii editate profesional. Sedinta foto se realizeaza in studio sau in alta locatie dorita de dumneavoastra. Pretul include si make-up profesionist.

Numarul vestimentatiilor nu este unul fix, insa sunt recomandate maximum 4-5 tinute. La cererea modelului, se poate asigura, contra-cost, make-up profesionist si hair stylist. O sedinta foto poate dura in jur de 1-3 ore (in functie de cat de usor se acomodeaza modelul).

Intervalul dintre sedinta foto si momentul in care sunt livrate fotografiile va depinde intotdeauna de complexitatea editarii la care vor fi supuse imaginile. Uneori poate dura cateva zile, alteori 1-3 saptamani.

gabrielcomanescu67@gmail.com