Gabriel Comanescu Biografie

Numele meu este Gabriel Comanescu si cred in fotografiile pe care le fac!

Sunt un fotograf tanar si pasioanat, cu o experienta de peste 3 ani si o daruire imensa pentru emotiile surprinse prin obiectivul meu. Fotografia face parte din viata mea, de aceea am tratat intotdeauna acest capitol cu respect si profesionalism.

Se spune ca o fotografie valoreaza o mie de cuvinte. Insa vreau ca fotografiile mele sa transmita de fiecare data sa transmita un singur cuvant: naturalete. Naturaletea este lucru pe care il urmaresc de fiecare data cand apas pe butonul aparatului meu. De aceea, imi place sa surprind de fiecare data ipostaza pura a unui peisaj, a unui obiect sau a pur si simplu a trecerii timpului.

Un fotograf prosfesionist este capabil sa imprime intr-o singura fotografie emotiile unor tineri casatoriti, aflati in fata altarului, sau a unui copil, in fata primului sau prieten necuvantator. Pentru ca atunci cand vezi o fotografie, trebuie sa retraiesti de fiecare data aceeasi emotie pe care ai simtit-o atunci.

Daca si pentru tine o fotografie inseamna nu doar o amintire, ci o retraire a unor emotii intense, iar daca o poza a unui peisaj este mai degraba o reintoarcere plina de nostalgie in timp, site-ul fotografului Gabriel Comanescu este locul potrivit pentru tine.

Te invit cu drag sa treci prin sectiunea „Fotografiile mele” iar mai apoi, sa optezi pentru ce crezi ca ti se potriveste cel mai bine, dintre toate Serviciile pe care le ofer. Nu ezita sa ma contactezi pentru orice alta informatie legata de munca mea. Iti doresc vizionare placuta!